פינות אוכל נפתחות
פינות אוכל מהוות חלק משמעותי בסביבת המגורים שלנו. שם מתרחשת כל ההוויה סביב האוכל והסעודה המשפחתית. פינת האוכל תופסת מקום נכבד אף יותר, כשמדובר באירוע או חג, כששם מקבצים בני המשפחה המורחבת, לסעוד סביב השולחן. אבל מה עושים כשהמשפחה המורחבת מונה הרבה נפשות, בעוד השולחן ערוך רק למשפחתנו המוצמצמת? נוכל לבחור בפינות אוכל עם מגוון שונה של פתיחות, לצורך הגדלה של השולחן.
אנו באפריל שמים דגש על עיצוב, איכות וכניסה לכל פרט וגימור, אך יחד עם זאת אנו תמיד לוקחים בחשבון גם את הנדסת האנוש והפונקציונליות של הרהיטים שלנו. הצרכן הישראלי מחפש לא רק עיצוב, אלא גם שימושיות, ואנו באפריל רהיטים נסייע לכם בבחירת השולחן המיטבי עבורכם, ונייעץ לכם איזה סוגי פתיחה קיימים ומהו הסוג הטוב עבורכם.
אנו באפריל מציעים מספר סוגי פתיחות לשולחנות השונים:
פתיחת אמצע מטרו: פתיחה מהמרכז, השולחן יורכב משתי פלטות והשתיים ייפתחו לצדדים.
אל מרכז השולחן ניתן להוסיף הגדלות עד לגודל שני מטרים נוספים.
פתיחת אמצע ג'מבו: לרוב מתאימה לשולחנות עגולים, מתומנים או מרובעים.
פתיחה מהאמצע באמצעות 5 הגדלות עד הגדלה של שני מטרים נוספים.
פתיחת פרפר: פתיחת מן הצד. הפלטה הנפתחת חבויה מתחת לשולחן.
תוספת של עד מטר ועשרים ס"מ בצורה קלילה ונוחה.
פתיחת צד: פלטת השולחן נותרת שלמה, וההגדלה מהווה תוספת של בין 75 ל-100 ס"מ.
פתיחת ספר: פתיחה המתאימה בדרך כלל לשולחנות מרובעים. מכפילה את גודלו של השולחן.
פתיחת מגירה: פתיחה מצדי השולחן באופן בלתי תלוי האחד בשני. תוספת הגודל היא כל פעם לצד אחד של השולחן.